Pages

Wednesday, March 3, 2010

++ Contest utk hadiah org kawen ++

 

mmm ade wedding contest..ingatkan nak soh letak gambo kawen.. rupenye
soh teka ape hadiah paling sesueiii utk pengantin..unik sket contestnye..
dah sementalah mokcik ni suke benor tupperware dan adalah juge menjual tupperware
maka hadiah paling sesuei ialah set moduler mate tupperware..
 

bukan ape..baru2 kawen ni kadang2 tak terpikir pun nak beli mende2 ni
nanti bila buat house warming ke time raya ke mula la menggelabah nak cari bekas nak simpan makanan
kualiti mmg diakui dan ada lifetime guarantee plak tu.. boleh le diguna sepanjang hayat hehehe

jadinye dek non..elok bebonar le hadiahkan tupperware niey.. bukan je pengantin..mak pengantin
pun suke...

untuk kengkawan yg ade idea lagi canggih bleh le join giveaway ni ...klik sini ek
http://sweetaina.blogspot.com/2010/02/contest-hadiah-untuk-aina.html

untuk tuan umah  ** selamat menempuh alam rumahtangga ** in advance ; )

tarikh tutup 31.03.2010