Pages

Wednesday, December 8, 2010

++CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN++

weeee sonotnye... kebetulan baru jek bergambo2 last week ngan bebudak ni kat mainan duit2 tu.. abih jugek le dekat nak 10 hengget...tetibe mama zakwan ni buat contest gambo bebudak dgn mainan tu....

sapo nak join bleh le g kat blog  
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/ 
syarat2 mudah jek ..nanti tgk kat sini ek ..oh ye..to mamazakwan.. kite dah follow sumer blog tuan umah ye..ni buktinye
erk..kelabu2 asap sket..mintak mahap ye...


ni teman nak letak gambo kakak atin ni... semenjak dua menjak ni..hamboihh pantang soh bergambo..macam2 rupe ade..

nama penuh kakak atin:   FATIN MARDHIAH MAHMAD JAFRAY
lahir sama ngan besdey abah dia :  10 MARCH 2006

aaa ni jek le mende2 yang diperlukan untuk join contest ni...

sekian, terima kasih... heheheh : )

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

dh terjah! :)
thanks sudi join n gud lux fatin! :)
kome oghang perak jugak ke? belah mana?teman org teluk intan ^_^v

Mama_Fatin said...

mekaceh..mekaceh..
he'eh.. keme oghang perak.. nuu kat parit.. ate dekat le kg kite ekeke

eikasyaza said...

good luck ye mama fatin...

Mama_Fatin said...

tenkiu..tenkiu