Pages

Monday, May 30, 2011

++ Anniversary @ MElaka ++

pejam celik..pejam celik.. Alhamdulillah...da 6 tahun kami hidup bersama.. 2 anak untuk menceria & mengharu birukankan suasana ekekekkee.... sebuah rumah tempat berteduh.. 2 kete utk g keje .. tiada kata yang mampu diucapkan ..sesungguhnya ALLAH itu Maha Pemurah ..lagi Maha Penyayang.. dan setiap yang diberikan adalah yang TERBAIK buat kita.



sempena cuti2 sekolah..geng NEG lagi sekali buat trip utk family n kebetulan kene plak ngan tarikh anniversary...hehhee sekali harung le tuh.... idok le g jauh sgt pun.. g Melaka jek... tapi sbb lama dah tak g jenjalan selain dari balik kg.. rasa le meriahnye... tinggai kat Garden City apartment.. ok gak apartmentnye.. bersih jugak. siap boleh masak bagai..

 sampai umah awai la jugak..pkl 9 lebih kot..tapi sbb mengharung jam gaban kat seremban tu..uiii sengal gak la otot2 ni sumer...

anyway... thanks to geng NEG (yang bestnye sumer rencana diaturkan oleh incik2 asben dan kitorg2 ni sumer ikut jek le diorg) best juga tak yah pikir pape..diorg uruskan semua..

2 comments:

Amiizaa2001 said...

congrats:) semoga kekal hingga keakhiir hayat:)

Mama_Fatin said...

mekaceh..mekaceh