Pages

Wednesday, September 28, 2011

++ 1st Open House ++

setelah berpuluh kali discussion.. nak buat ke tak ..nak buat ke tak... last2 jadi juge open house kitorg yang julung kalinye kitorg buat. sblm ni segan nak buat.. sbb umah x bape nak siap lagi.
la ni bila da simen kat depan..semangat sket nak buek .

nak pilih tarikh pun satu hal...kejap2 tukor..kejap2 tukor ekekeke.. last2 pilih 29hb..fuhh berdebor2 tgg tarikh tu.. mengalahkan tarikh nak bersalin pulok.  seminggu lagi nak majlis baru le terhegeh2 siap2 umah. maklumle sape yg dtg aritu situasinye adalah 80% berbeza dgn minggu sblm tu hahahahaha.

Dihari kejadian tu pun dok kelam kelibut ke hulu ke hilir ish ish ish... maklumle..dah le tak buat list..main ingat2 jek nak beli pape...dah tu byk yg keciciran. takpe2 pengalaman..pasni sumer brg2 da ado..takde le kelam kabut lagi ekeke. susun punye susun..dah mcm gerai plak umah aku hahaha.. jadi apekah hasilnyeeeee open hse ni

tak sempat nak bismillah ...udoh org bagi salam..huk ala blum kol 2 dah ada org datang..takpe2 itu petanda ada le org nak dtg open house aku. dipendekkan citer.. huk ala non stop org dtg ...tapi alhamdulillah..sumer dpt di entertain. jiran ke kengkawan ke sedara ke..kedatangan diorg sumer..dpt le kitorg sambut & sembang siikit sorang.. tak tau nak citer penat giless.. baru 2 round org dtg aiyakkk ayam da abihhh...waaaa nasib ada standby..kelam kabut goreng lagi. 11 ekor ayam utk menu nasi ayam kitorg aritu start kol 2..kol 3 da kene goreng ayam lagi. walapun penatt muke ade senyummm hehehe sgt hepi sbb 90% yang dijemput hadir dengan jayanye..tanpa sesat larat yang berlarutan... mekaceh korang sumer...love u all... so excited. taun depan nak buat lagi hahahhaa

ni kat dlm umah..ni gambo sblm heavy traffic..hahaha nak mencelah pun susoh
kat luar umah pun ade org

kat dapur pun ade juge..org sibuk kat luar, tuan umah sibuk bergambo kat dapur hahahahhaa
gambo kengkawan jek amek..gambo sedara takde pulok ihihihi

 kengkawan negm
 laki diorg

kengkawan mmu..muah muah... nnti dtg lagi ek
 hahahhaa aksi paling menarik haritu ngeh nghe ngeh... kekaguman fina melihat aksi otomen naik motor. ni boboi dok tunjuk aksi hantu bonceng kot.. aritu dia bleh tgk antu bonceng tu dari kol 2 ptg sampai le kol 6. misti nak muntah org yg dok dlm umah tu tgk citer sama ulang2 10 kali ngeh ngeh ngeh

4 comments:

FCUKZBLOG said...

peerrrgggghhhhh 11 ekor ayam mama fatin,banyak tu.ni pasti ramai sedara dan kawan-kawan kan.

takpe mama fatin itu semua rezeki dari allah,kan tetamu bawa rezeki,rezeki yang diberkati.amin.

cantik rumah mama fatin.

Mama_Fatin said...

huhu tu le x sangka sungguh. Alhamdulillah rezeki kongsi sesama yang datang..

ihik ..cantik ke?? umah x abih2 hias lagi walaupun da 3 tahun duduk ;P

Amiizaa2001 said...

meriahhhhhhhhhhhhhhh:):)

FCUKZBLOG said...

alaa buat pelan-pelan,sikit-sikit lama-lama tambah cantik la nanti rumah tu,he he he.