Pages

Friday, May 25, 2012

++ Kids Eat Free Everyday @ pizza hut ++

sebenornya masa memula jumpa iklan ni nak citer dah tapi kot2 offer da expired..so tinggaikan jek le..
malam tadi tingin plak nak makan pizza..eceh...dgn alasan mak buyung ni..maka sebut jek..terus siap2 g pizza hut ekekekeke.

Bila tgk kat menu...haaaa ade lagi rupenye offer ni..maknanye takde due date le ni..sampai bebila le gamaknye

rasanye takde waktu tertentu untuk meal free for kids ni... mak bapak cuma spend rm20 bleh le dpt pree untuk anak.  huhuhu sungguh jimat...

tapi untuk keselamatan...tanye dulu hehehe.. mana tau kot2 sorang anak jek bleh pree... tp waiter kata boleh untuk atin n boboi...maka 2 org makan pree le nih

menunye bleh tahan gak ..errr yg gambo kat atas tu bukan menu ye hehehe..yg kat bwh ni menunye.  oleh kerana mama ngan abah da order pizza..maka budak2 makan spegeti..

bila dah dpt ordernye...wooo bleh tahan..byk juga rasanye kalo utk budak2..siap ayor soya gitu..sama le cam dlm gambo tu..cara2 penghidangannye...
overall sgt puas ati makan semalam...nak kabo byknye makanan utk budak2 ..sampai bungkus2 sup..roti ..piza..ngan spegeti sepinggan lagi x abih hehehehe


masa nak byr plak..tgk lagi sekali resit..betui ke dia tak caj nih ekekeke..
ha tengok2...

dan misti kome boleh agak...bahawasanye mak buyung ni tgk mengunyah spegeti bungkus semalam sambil taip2 citer ni hahahhahahhaa

2 comments:

maszmadi said...

wah, bleh dpt free... bestnye... rsnya bukan budak2 jerk, mak budak pon bleh mkn jgk nieh... hehe

Mama_Fatin said...

ha mmg..mak bapak budak lagi eppi hehehe.jimat belanja. portion dia pun byk..kita bleh cedok2 utk diorg. x pyh le nak apply kad kedit bagai utk dpt mkn pree