Pages

Wednesday, July 20, 2011

++ Kisah sengal klinik panel ++

smlm boboi batuk teruk..ayor mata meleleh jek ..ingus pun meleleh..sian dia... lemau jek muke..baring jek...mama gemuk kata..makan pun x lalu.. bagi ubat terus muntah..
hmmm terus sms incik asben..sbb tadi nampak dia bwk raket badminton..sah balik lmbt... sllnye dia soh aku bwk sendiri..smlm saje nak menduga... nasib sblm maghrib dengor bunyi kete...hehehehhee terus sengih sensorang.. nasib masih mendahulukan keluarga daripada kera2 dihutan..

maka berangkat le kami 4 beranak ke klinik panel teman yg laki aku suke pegi..yakni kat seksyen 17.. klinik tuttttttttttttttttttttttttt. biarlah rahsia.. dah aku isi borang bagai... tunggu le kerani tu panggey nak jumpa doktor.. tunggu punye tunggu..dekat nak 15 minit x jugak panggey2..laki aku da berkerut2 da ni. pastu dok dengor kerani dua org tu dok berckp2. aku pun panjangkan le tengkuk. dengor dia ckp soh check ic la.. check no kad la...haishhh pobondo nih..
sekali laki aku plak enterprem... pesal lambat ni..doktor ade ke takde? kerani tu pun jwb..ade..tapi kami tgh check sbb kat sistem kata aku tak dicover dek PMCare..tapi anak dicover pulok...eishh bior benor..pastu dia kat dok call pmcare x dpt...tetibe tanye plak aku anak pn yang nama xxx ni umur berapa... yarabban...aku rasanye aku takde plak register kat jpn nama gitu.. asben da x bleh sabor.. terus mintak balik sumer kad2 tadi.. jom kite blah katanye...aku pun nyampuk..kan baru minggu lepas akk dtg ..boleh jek.. pastu malas nak layan..kitorg sumer blah..
aku ni dek musykil lagi...terus call PMCare.. tak sampai seminit udoh dpt ckp dgn staff dia..budak tu pun bila dgr terus ckp kerani klinik tu ngek..hahaha da kitorg ngutuk plak kerani situ..siap mintak nak ckp ..kasi basuh sket katanya

rupe2nye.. mengikut kata staff pmcare tu... akk punye ok jek..sumer dicover n yg penting unlimited lagi kak oiii..katanye...adusss nasib da kuar dari klenet tu.kalo dak mau kene basuh kerani tu.

tapi mengikut pemikiran positif ku...mungkin da tiba masanye kami beralih arah..cuba klinik yg len..melambak lagi klinik kat shah alam ni yg jadi panel...& tetibe aku tingat..ntoh2 dia call no faks pmcare tu dak....hua hua hua... ngok betulla...
maka semalam dengan selambanye terus register klinik baru...dan tiada apa2 masalah pun..ada tmpt permainan plak tu... atin pun pandai..nanti lenkali kite g klinik tu ek mama...
ha mmg pon aku cakap

1 comments:

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740