Pages

Tuesday, May 18, 2010

++ Percutian Impianku di Cherating ++

 

 Dah lama tak pergi bercuti. Sebenarnye kitaorang fobia nak bercuti masa anak kecik-kecik ni.  Semuanya sebab takut jadi macam fatin dulu. Balik je bercuti dari Cameron Highland masa tu umur dia belum setahun terus dapat asma…sebab kat situ kan sejuk.. huhuhu.. walaupun doktor dah kata mungkin sebab keturunan atau alergik.. 

Selepas kejadian itu..memang kitorang akan berfikir banyak kali sebelum pergi kemana - mana. Dan sementalah kejadian, kerja pun agak sibuk.  Jadi sekarang bila budak-budak dah besar sikit, teringin pulak hati ni nak berjalan-jalan. Dekat pun jadilah.

Bila YTT buat contest ni ..terus terbuka hati pulak nak pergi bercuti.  Cherating ni pun ada dalam wish list sebab dekat sikit. Tak perlu travel jauh.  Lagipun ada pantai..waahhh mesti best. Bolehlah berendam dengan fatin dan faris ala-ala bercanda dipasiran pantai..ewah... Ramai kawan-kawan yang pergi semua cakap seronok.. Jelous pulak. Dah gitu masa ber'google' ada pulak yang cerita ada bulan tertentu boleh tengok penyu bertelur.  Tak sangka kat cherating pun ade..tapi tak tau le betul ke tak..

Kalau dah sampai ke sana boleh le tengok dan tanya sendiri ye tak tambah-tambah kalau dapat package free waahhh lagi meriah..

isk dah lebey 80 patah perkataan kot ni..maka berhenti kat sinilah seadanya. sape nak percutian pree jenguk2 le blog ni http://yusratravel.blogspot.com sempat lagi ni..tarikh tutup 19hb.

2 comments:

yusratravel said...

salam mama Fatin,

excited punye psl smpi link YTT ditempek kt bhg komen..Pepun good luck yer..

n.b: hrp dpt sertakan emal add. skali yer..

Thanks.

mis said...

arrr cherating da gi ritu ngan cek da..best wooo