Pages

Monday, May 24, 2010

++ Nak cari ultraman (soft toys) ++

mana le gamaknye aku bleh dpt soft toys - ultraman..yang ala2 cenggini jenuh cari tak jumpe.. sesape yg ada blog juai soft toys tu kalo ade stock ultraman bgtau ek..
hero kenitku itu terlampau le amat minat kat ultraman ni ha..
baju pun tak sempat nak kering dok nak ulang2 pakai baju ultraman dia tu jek...huhuhu haru sungguhss

3 comments:

lynn_82 said...

hi...kita pun tgh carik softoys ni...anak sya pun minat giler...tapi mcm payah la nak carik..huhu

Mama_Fatin said...

ha'ah.. cari online pun takde. kalo cari kat kedai pun..diorg ckp dah x musim ultramen huhuhu

Anonymous said...

Kedai di arrival hall klia ada jual :) br tgk smlm ms pi airport